Captain Corona: leverancier van verantwoorde Ontspanning in de regio Flevoland

12/06/2020

Het zal niemand verbazen dat (ook) de Lelystadse Chartervloot hard is getroffen door de maatregelen m.b.t. Covid19. Vorige week hebben de schippers aandacht gevraagd met een grote manifestatie bij Pampus voor hun problemen. En gevraagd om een Noodfonds. Alle schepen liggen stil en hebben hun volledige omzet zien wegvallen. Naar Noord Hollands voorbeeld is er in Flevoland nu een klein initiatief onder de naam: Captain Corona Flevoland.

Wellicht dat jullie met jullie organisaties hiervoor iets willen en kunnen betekenen. Al is het maar met het helpen bekend maken van dit lokale initiatief. Het is ook voor Lelystad en Flevoland van groot belang deze vloot in de vaart te houden. Immers, zij maken een belangrijk deel uit van ons toeristische aanbod.

Lees meer