Ondertekenen contracten energie-inkoopcollectief

17/06/2020

De BKL Commissie Energie – bestaand uit bestuursleden en BKL leden die deskundig zijn op het gebied van energietransitie, wettelijke kaders en energie inkoop – heeft de mogelijkheden voor collectieve inkoop van energie onderzocht bij diverse aanbieders. Met input van een aantal geselecteerde leden uit verschillende branches (productie, handel, dienstverlening etc.) zijn diverse business cases zijn uitgewerkt.

Gezien de positieve resultaten van dit onderzoek kunnen we in samenwerking met Energy Services een exclusief aanbod doen voor een energie-inkoopcollectief en bieden we vanuit Enodes diverse energie(besparings)diensten. Dit aanbod is exclusief voor BKL leden.

Alle BKL leden ontvangen deze week een extra editie van de BKL nieuwsbrief waarin de voordelen op een rijtje worden gezet. Met het aanvraagformulier op de website kan meer informatie worden opgevraagd.


Foto: Ondertekening contract energie(besparings)diensten door BKL voorzitter Dirk Jan Verdoorn (links) en Sylvain van Ligtenberg (Enodes). Op de achtergrond de overige leden van de BKL Commissie Energie (v.l.n.r.) Geert Jan Pastoor, Edwin Visser en Jan Wind. © Fotostudio Wierd

Foto: Ondertekening energie-inkoopcollectief door BKL penningmeester Edwin Visser (links) en Bas Lavalaye (Energy Services). Op de achtergrond (v.l.n.r.) Dirk Jan Verdoorn,  Geert Jan Pastoor, Sylvain van Ligtenberg en Jan Wind. © Fotostudio Wierd