Burger Support bestaat 15 jaar!

02/07/2020

Flevolands personeelsspecialist Burger Support uit Lelystad is 1 juli 2020 precies 15 jaar actief als werving-, selectie- en hr-bureau. Burger Support startte op 1 juli 2005 vanuit de woonkamer in Lelystad, waarna ze in 2007 zich vestigden aan de Zilverparkkade te Lelystad in het welbekende “takken gebouw”. Inmiddels bestaat het team uit 13 Flevolandse professionals en is het uitgegroeid tot een gerenommeerde intermediair op de regionale arbeidsmarkt.

Haar focus is gericht op bedrijven en instellingen in Flevoland die support nodig hebben op het gebied van personeelsvraagstukken. Kandidaten op MBO+/ HBO/ WO niveau weten Burger Support te vinden als het gaat om de start van hun carrière of bij een carrièreswitch. In de afgelopen 15 jaar zijn 10.000, voornamelijk in Flevoland woonachtige, kandidaten bij Burger Support op bezoek geweest voor een persoonlijk en onderhoudend interview. Ruim 4.000 vacatures zijn in behandeling genomen en circa 1.500 carrières zijn in Flevoland mogelijk gemaakt. Met recht kan worden vastgesteld dat het team van Burger Support een rol van betekenis speelt op de regionale arbeidsmarkt en zij actief is binnen verschillende platforms en maatschappelijke organisaties om kennis, capaciteit, netwerk en creativiteit te delen met het verzorgingsgebied. 

Aangezien het invullen van een vacature of het mogelijk maken van een nieuwe baan altijd een samenspel is, zit samenwerken in het DNA van de organisatie. De samenleving digitaliseert maar de menselijke maat in human resources blijft van doorslaggevende aard. Burger Support onderscheidt zich door het persoonlijke contact en het relatieonderhoud met opdrachtgever én (potentiële) kandidaat.

Op naar de 20 jaar en Flevoland “water” blijven geven om de groei en bloei op een verantwoorde wijze in stand te houden. Hun missie blijft staan: carrières mogelijk maken in de directe omgeving van je woonplaats voor meer vrije tijd en minder reizen.

www.burgersupport.nl


Foto door In een flits: Team Burger Support