Flevosap BV en Green Organics BV slaan de handen in één

17/07/2020

Eigenaar Wyno Vermeulen van Flevosap BV heeft in Green Organics uit Dronten, met oprichter eigenaar Jan Groen, een perfecte zakenpartner gevonden. Hiermee is, officieel per 1 juli jl., een nieuwe stap gezet en daarmee richting gegeven aan de toekomst van Flevosap. Het agrarisch DNA van beide organisaties is ideaal voor samenwerking. De identiteit van Flevosap als sap-producent van 100% puur fruit, zonder gebruik te maken van toevoegingen, sluit prachtig aan bij de identiteit van Green Organics. Immers als expert op het gebied van het samenbrengen van biologische teelt en de afzet hiervan, is Green Organics een prachtige bron en tevens afzetkanaal voor Flevosap om samen nog meer natuurlijke sappen in de markt te zetten. Waar Flevosap lang geleden is gestart met 100% natuurlijke sappen van gangbare teelt, is de vraag naar biologische sappen de laatste jaren enorm toegenomen, maar is de verkrijgbaarheid van voldoende biologisch fruit vaak een uitdaging. En juist op het terrein van beschikbaarheid van biologische groenten en fruit kent Green Organics de Europese markt door en door.

Wyno Vermeulen laat weten: "Het netwerk van Green Organics zal Flevosap een enorme boost geven. Wij zien het daarom helemaal zitten met deze nieuwe ‘smaak’! We hebben enorm veel zin om met Green Organics te gaan samenwerken en Nederland nog meer sappen te laten drinken van 100% biologische teelt."

Jan Groen geeft aan: "De samenwerking met Flevosap is een mooie aanvulling op alle activiteiten binnen de Green Organics bedrijvengroep. Flevosap beheert de gehele keten van grondstof tot en met het eindproduct op het gebied van fruitsappen en groentesappen, met de afzet georganiseerd in korte ketens. Dat sluit geheel aan bij de strategie en visie die de Green Organics Groep heeft. Een prachtige kans om vanuit Dronten met Flevosap en Green Organics samen geheel Nederland en omstreken volop te voorzien van duurzame, gezonde en lekkere producten. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking met volop doorontwikkel perspectief voor Flevosap."

www.flevosap.nl


Eigen foto: Wyno Vermeulen en Jan Groen