Vijfde Motiemarkt gemeenteraad Lelystad

04/08/2020

Al weer voor de vijfde keer organiseert de gemeenteraad van Lelystad op dinsdagavond 8 september -Coronaproof- de Motiemarkt! 

Heeft u een idee om Lelystad leuker, mooier, socialer, veiliger of …. te maken?  

Bijvoorbeeld een voorziening voor uw sportvereniging, een uitje met uw leesclub, extra verlichting op een onveilige plek in uw straat, een financiële ondersteuning voor een belangrijk project...noem maar op, u mag het zeggen. Samen met u werken we uw idee uit en onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn. Als de gemeenteraadsleden enthousiast zijn over uw idee, wordt er over gestemd in een raadsvergadering. Bij een meerderheid van stemmen wordt uw idee uitgevoerd. Geen bureaucratische toestanden, maar gelijk invloed in uw stad!
 
Geef uw idee dan voor 22 augustus a.s. door via onze website.