Fromm Santa komt met diverse creatieve concepten voor een corona-proof kerst

24/08/2020

Fromm Santa is alweer druk met kerst en hebben diverse creatieve concepten. Met bedrijfsgroet.online en kerstgroet.online stellen zij mooie persoonlijke pakketten samen, waardoor men zich echt gewaardeerd voelt. Het fullservice bedrijf ontwerpt, denkt creatief, stelt samen en verzorgt de uitgifte of verzending van de pakketten.

De corona-perikelen hebben hun creatief aan het denken gezet. Hoe moet de uitgifte van kerstpakketten dit jaar op gepaste afstand plaatsvinden? Geïnspireerd door het liedje van Chris Rea: Driving home for Christmas, introduceert Fromm Santa in samenwerking met Kerstgroet.online een nieuw corona-proof concept: De  Christmas drive thru: Driving through for Christmas. En zelfs de speech van de directeur of het bestuur kan met een originele videoboodschap in het kerstpakket worden gestopt. Waardoor de persoonlijke waardering letterlijk de huiskamer in komt!

Hierbij een tipje van de “kerstmuts” https://youtu.be/6ZJYQLb0M-g

Kijk op www.kerstgroet.online en www.bedrijfsgroet.online voor alle creatieve concepten.

Of neem contact op met Ans Fromm van Fromm Santa via tel. 06 12629475 of email: ans@frommsanta.nl