Enquête damestafel opnieuw verstuurd

08/09/2020

Afgelopen maandag is de enquête over de damestafel opnieuw uitgestuurd aan vrouwelijke ondernemers of leidinggevenden in een bedrijf met minimaal 5 medewerkers. Zoals begin dit jaar aangekondigd op de website zal het vrouwennetwerk Woman 2 Woman (W2W) verder gaan onder de paraplu van Bedrijfskring Lelystad.

De BKL is er voor alle Lelystadse ondernemers, maar in de praktijk zijn de meeste leden toch mannen. Met deze nieuwe damestafel hopen we dat ondernemers elkaar kunnen versterken waar nodig. BKL vindt het belangrijk dat kwaliteit en professionaliteit in een dergelijk netwerk voorop staat. En bovenal... zijn wij benieuwd of en in welke vorm er behoefte is aan een dergelijk netwerk onder onze vrouwelijke leden.

In februari stuurden we een enquête over een vrouwennetwerk naar onze leden met minimaal 5 medewerkers, waar een vrouw aan het stuur staat. Vlak daarna veranderde de wereld en brak de Coronacrisis uit. Geheel begrijpelijk was de respons van de vragenlijst daardoor een stuk lager dan gewenst. We willen de dames die nog niet gereageerd hebben alsnog de kans geven om de enquête in te vullen.

De enquête is in te vullen tot 5 oktober. Daarna maken we de resultaten en het mogelijke vervolg bekend.