Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

16/09/2020

Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het MKB een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

Vincent Speur, ondernemer van Multicopy Lelystad/Almere: “In januari is iedereen vol energie aan het nieuwe jaar begonnen. De economie draaide op volle toeren, maar toen dook het coronavirus in ons land op. Er ontstond een nieuwe werkelijkheid waar we niet op gerekend hadden. Het MKB moet doorpakken, maar dat is niet makkelijk in een anderhalvemetereconomie. En dat terwijl het MKB de motor van onze economie is. Daarom willen we deze ondernemers graag een hart onder de riem steken en inspireren met onze inzichten en kennis.”

Verloren dagen verscheuren
Vincent Speur: “Het liefst zouden we die vele verloren dagen letterlijk willen verscheuren. En dat kan met onze Verscheurkalender. Uiteraard zonder te veel verspilling, maar wel even lekker om te doen. Daarna wordt de echte titel van de kalender onthuld: ‘De in 100 dagen sterker naar 2021 kalender’. In deze laatste 100 dagen van het jaar krijgt de ondernemer elke dag een tip of prikkelende vraag.”

100 dagen, 100 kansen
“Gedurende deze 100 dagen willen we MKB ondernemers helpen om sterker uit de strijd te komen”, vervolgt Vincent Speur enthousiast. “Door ondernemersvragen te stellen waarmee we hen aan het denken zetten. Daarnaast delen we feitjes en geven we heel veel tips. Tips op het gebied van social media en hun website, we vertellen de voordelen van promotionele artikelen en direct mailings, maar ook hoe ze op tijd betaald kunnen krijgen en hoe ze klanten tot actie kunnen verleiden. Op deze manier willen we hen helpen om zich klaar te stomen voor 2021.”

Missie
Vincent Speur: “De Verscheurkalender past bij onze missie om ondernemers in het mkb de grootsheid te geven die ze verdienen. Zo kunnen ze ook een Refresh Gesprek bij ons aanvragen. Hierin staan we samen met hen stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie. Door ons veelzijdige aanbod kunnen we verrassende communicatieoplossingen bedenken, ontwerpen en produceren.”

Verscheurkalender aanvragen
De Verscheurkalender kan kosteloos worden aangevraagd via www.multicopy.nl/verscheurkalender, zolang de voorraad strekt.