Uitnodiging kickoff Logistiek Cluster Flevoland: toekomst van ondernemen, leren en werken in de logistieke keten

18/09/2020

Op donderdag 1 oktober, van 15.00 – 17.30 uur organiseert Logistiek Cluster Flevoland (LCF) een interactieve bijeenkomst over de toekomst van ondernemen, leren en werken in de logistieke keten. Logistiek Cluster Flevoland is een initiatief van Gemeente Almere, Lelystad en Zeewolde. Windesheim, ROC van Flevoland, Horizon en Win4all. Tijdens deze kick-off stellen zij graag de initiatiefnemers van het Logistiek Cluster Flevoland voor.

Logistiek Cluster Flevoland nodigt alle verwerkingsbedrijven, logistiek dienstverleners, handelsbedrijven en aanverwante bedrijven die logistieke bedrijven ondersteunen (ICT/HR/Finance) uit voor deze aftrap. Als initiatiefnemers hebben zij al veel gesprekken gevoerd, deze middag faciliteren zij de gesprekken juist met elkaar. Met de inbreng van de aanwezigen en actuele operationele kennis bepalen we gezamenlijke doelen en acties.  Waar hebben we elkaar nodig en waar vinden we elkaar?

Het is een inhoudelijke middag en ook een feestelijke aftrap van het Logistiek Cluster Flevoland!

Meer informatie volgt binnenkort, voor nu enkele highlights:

  • Innovatie in de logistiek: een doorkijkje naar technologische innovaties en betekenis voor het werk in de logistieke keten
  • Duurzaamheid: urgentie om retail-ketens anders in te richten
  • Hybride leren en toekomstige opleidingsvraagstukken

Bedrijven die zich aanmelden voor het Kick-off event op 1 oktober a.s. zijn tevens het eerste jaar gratis partner (aangeboden t/m 30 september 2021!). Lees meer op de pagina partners/bedrijven.

Aanmelden

Ben je erbij op 1 oktober aanstaande tussen 15.00 uur en 17.30 uur? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier.