Start verkoop chocoladeletters en Sint Smulbox voor Stichting Sint voor elk Kind

23/09/2020

Eerder dit jaar blikte Stichting Sint voor elk Kind terug op een heel geslaagd Sint voor elk Kind evenement. Wat is de wereld in de tussentijd veranderd! En nu…? In 2020 gaat de stichting ervoor zorgen dat er weer een onvergetelijke Sinterklaas zal zijn voor alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar in Lelystad die het extra hard nodig hebben. Stichting Sint voor elk Kind hoopt ook dit jaar weer op de inzet, betrokkenheid en enthousiasme van de Lelystadse bedrijven te mogen rekenen.

Start verkoop chocoladeletters en Sint Smulbox

De fondsenwerving wordt nu opstarten met de verkoop van chocoladeletters van Chocoladefabriek Brouwer en (nieuw!) de prinsheerlijke Sint Smulbox van Brood- & Banketbakkerij Prins. Bovendien is de website opgefrisd. Bedrijven kunnen deze kopen om te schenken aan medewerkers en/of relaties. Van elke Chocoladeletter en Sint Smulbox ontvangt de stichting een bijdrage voor hun activiteiten. Hiermee kunnen zij de kinderen een mooie theaterdag aanbieden.

Bestellen

Bestellen kan via de website www.sintvoorelkkind.nl/chocolade-en-banketletters.