Corona sneltesten nu ook in Lelystad bij KernGezond

16/10/2020

KernGezond start zaterdag 17 oktober met een Corona sneltest straat. Dit kan voor veel ondernemers interessant zijn in deze moeilijke periode. 

Je kunt 7 dagen per week terecht bij deze sneltest straat. De uitslag krijg je na 15 minuten. 

Bij de GGD zijn de wachttijden lang
Voor de mensen, of hun bedrijf, betekent deze gang van zaken een tijdverspilling of productiviteitsverlies, want hoe de procedure ook verloopt, je verliest dagen voordat je de juiste beslissing kunt nemen.

KernGezond heeft daar een oplossing voor. In samenwerking met en onder supervisie van de Goed Gezond Groep bieden zij de Abbott sneltest aan, waarmee jij of jouw medewerker binnen 15 minuten weet of er sprake is van een infectie met Covid-19. Deze test is door de Nederlandse overheid goedgekeurd. 

De kosten zijn 120 euro ex btw.

Aanmelden voor deze test kan via de website www.coronasneltestlelystad.nl.