Eindejaarsgeschenk Sportbedrijf Lelystad

20/10/2020

De maatregelen als gevolg van Covid-19 hebben grote gevolgen op het bedrijfsresultaat van Sportbedrijf Lelystad. Net als veel andere ondernemers in de horeca en sportsector zijn zij ook op zoek naar manieren om andere inkomsten te genereren om het enorme tekort een beetje te compenseren. In het kader van ‘Koop Lokaal’ hebben zij daarom een leuk eindejaarsgeschenk voor medewerkers: dé sportieve cadeaukaart.

Dé sportieve cadeaukaart
Wil je ook op een leuke originele manier jouw medewerkers bedanken voor hun inzet afgelopen jaar, vooral nu in deze bijzonder tijd? Door een gezond cadeau te geven, laat je blijken het beste voor te hebben met jouw medewerkers en gaat jouw bedrijf vitaal het nieuwe jaar in. Met de sportieve cadeaukaart van Sportbedrijf Lelystad geef je jouw medewerkers een positieve boodschap mee, stimuleer je een gezonde leefstijl én het is natuurlijk vooral heel leuk om te doen. De cadeaukaart is te verzilveren voor klimmen, recreatief zwemmen, banenzwemmen, aquasporten of het vieren van sportieve verjaardagsfeestjes in Sportcentrum De Koploper.

Bestellen
Kijk op www.sportbedrijf.nl/bedrijven voor meer informatie. Wil je graag eerst meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Angelina Schleper per e-mail a.schleper@sportbedrijf.nl of bel naar 06 12 89 62 93.