Gratis webinars over werken in het onderwijs in Flevoland

03/11/2020

Wie een baan als zij-instromer in het onderwijs overweegt, kan woensdag 11 en donderdag 12 november meedoen aan gratis webinars over werken in het primair, voortgezet of middelbaar onderwijs in Flevoland. Tijdens de webinars krijgen de deelnemers een interactieve presentatie over werken op een school, de opleidingsmogelijkheden voor een baan als leraar en andere praktische zaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.flevowijs.nl.

De webinars worden verzorgd door de schoolbesturen, Windesheim, Hogeschool van Amsterdam en de Flevolandse MBO’s. De webinars zijn bedoeld voor iedereen die droomt van een baan in het onderwijs. Tijdens de webinars krijgen de deelnemers een realistisch beeld van wat ze kunnen verwachten en welke stappen ze kunnen nemen om die droom te verwezenlijken. Het traject voor zij-instromers wordt uitgebreid toegelicht.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor drie verschillende webinars: één voor primair onderwijs, één voor voortgezet onderwijs en één voor werken in het middelbaar onderwijs. Inschrijven voor de webinars kan via www.flevowijs.nl. Deelname is gratis. De webinars zijn woensdag 11 en donderdag 12 november van 19.30 tot 20.30 uur.

De webinars worden georganiseerd door Flevowijs, een samenwerking tussen schoolbesturen uit Flevoland. Flevowijs werkt aan het werven en behoud van leraren en docenten in Flevoland. De organisatie werkt hecht samen met hogescholen en universiteiten voor de opleiding tot leraar of docent. Wie wil werken in het onderwijs, kan bij Flevowijs terecht voor vacatures, informatie over een baan, een stageplek en begeleiding: www.flevowijs.nl.

Fluitend naar je werk? Word leraar!