Gratis platform voor duurzame stages met impact

03/11/2020

De komende tijd gaan bedrijven weer hard op zoek naar nieuwe stagiairs voor 2021. SDGs On Stage is een gratis platform voor duurzame stages, opgezet door Hogeschool Windesheim en DuurzaamBedrijfsleven, businessplatform voor succesvol duurzaam ondernemen. Bedrijven die bezig zijn met duurzaam ondernemen kunnen hier gratis stageplekken aanbieden waarin studenten kunnen werken aan de Sustainable Development Goals.

Voor duurzaam ondernemers is dit platform een mooie kans:

  • gratis mogelijkheid om stagiairs te werven die graag willen bijdragen aan een duurzame economie;
  • we werken samen met Hogeschool Windesheim om de stages bij studenten in de regio onder de aandacht te brengen;
  • én bedrijven profileren zich als toekomstgerichte werkgever onder een doelgroep die straks de arbeidsmarkt op gaat.

Download de informatiebrief van SDGs On Stage voor meer informatie.

Werkt jouw bedrijf aan de economie van de toekomst? En ben je op zoek naar stagiairs om je daarbij te helpen? SDGs On Stage is een gratis platform voor duurzame stages, opgezet door Hogeschool Windesheim en andere hogescholen. Aanstormende talenten vinden zo een stage waarin ze alles kunnen leren over duurzaam ondernemen en direct impact kunnen maken. Bijvoorbeeld studenten met verstand van circulair product design, duurzaam inkopen of maatschappelijke thema’s als ongelijkheid of eerlijke arbeidsomstandigheden. Meer weten of direct een stage plaatsen? Ga naar www.sdgsonstage.nl.