AGORA directeur Richard Wijnveldt trapt af in gloednieuwe videoreeks BKL in gesprek

05/11/2020

Als ondernemersvereniging is het belangrijk om regelmatig ondernemers uit onze stad in het zonnetje te zetten. In deze nieuwe videoreeks ‘BKL in gesprek’ completeren we woorden met beelden. BKL directeur Sandra Kamp gaat bij Lelystadse ondernemers langs met een cameraploeg om ze met een video te portretteren.

Aflevering 1 - AGORA Theater Lelystad directeur Richard Wijnveldt

In de eerste aflevering van de nieuwe serie ‘BKL in gesprek’ gaat Sandra naar het toonaangevende oranje gebouw van Lelystad, het AGORA Theater. Zij spreekt daar met directeur Richard Wijnveldt. Hij vertelt over de coronatijd, zijn achtergrond/ervaringen en hun plannen voor het nieuwe jaar. 

De video duurt ongeveer 15 minuten, dus ga er even op je gemak voor zitten.

Opmerking: woensdag 4 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Als gevolg daarvan is AGORA gesloten tot en met 18 november. De verwachting is dat ze na 18 november weer open mogen gaan voor 30 bezoekers.