Sint voor elk Kind zoekt beperkt aantal vrijwilligers voor dit bijzondere jaar

06/11/2020

Na de laatste corona update gisteravond gaat Stichting Sint voor elk Kind er vooralsnog van uit dat zij Sint voor elk Kind op 28 november in aangepaste vorm door kunnen laten gaan. Onder voorbehoud natuurlijk, want over twee weken weten we meer.

Het aangepaste programma is intussen uitgewerkt en het belooft - ondanks alle beperkingen - een mooi evenement te worden voor de kinderen. Samen met het AGORA theater, de verschillende artiesten en in overleg met de Gemeente Lelystad is het gelukt om een mooie belevenis te organiseren.

Dat betekent wel dat er dit jaar bijvoorbeeld geen horeca mag zijn (dus geen gezellige gezamenlijke afsluitende lunch), geen garderobe (jassen blijven aan) en dat er steeds groepjes van maximaal 30 kinderen/ouders worden toegelaten in de AGORA. Een heel andere opzet dus. De kinderen gaan in groepjes een carrousel lopen waarbij ze 3 verschillende acts zien. Er is eenrichtingsverkeer en de belevenissen duren telkens 10 minuten (inclusief verplaatsing naar de volgende act). 

We zoeken daarvoor een beperkt aantal vrijwilligers dit jaar, ongeveer 10 tot 15, voor de volgende taken:

  • Pieten ondersteunen bij het uitdelen van de cadeaus
  • Toezicht houden op de optredens, inclusief tijdsbewaking (strakke logistiek)
  • Ontvangst van de kinderen en hun ouder/begeleider bij de entree (controle van toegangskaartjes, gezondheidscheck, uitdelen masker, uitdelen naamkaartjes)
  • Flexibele inzet / aflossing andere vrijwilligers. 

Het spreekt voor zich dat je gezond bent en klachtenvrij.

Je bent beschikbaar op de volgende dagen:

  • Vrijdagmiddag 27 november, voor het doornemen van de taken en logistiek ter voorbereiding op de uitvoering. Locatie: AGORA theater.
  • Zaterdag 28 november, van 09:30-14:00 voor de uitvoering van het programma. Locatie: Agora theater. 

Laat per mail weten (voornaam, achternaam, e-mailadres, mobiel nummer) als de stichting op jouw aanwezigheid kan rekenen: vrijwilligers@sintvoorelkkind.nl

www.sintvoorelkkind.nl