FlevoPanel Omnibus november 2020 van KiekendiefPerspectief

06/11/2020

Het is alweer november. Wat gaat de tijd toch snel! Wil je nog voor Sinterklaas en Kerst iets te weten komen over jouw doelgroep, dan is de tijd nu daar.

Op 19 november wordt er weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd. KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 5.000 Flevolanders.

Voor vragen of interesse in de FlevoPanel Omnibus kun je (uiterlijk 17 november) contact opnemen met Neeske Abrahamse
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783

Of kijk op www.kiekendiefperspectief.nl/flevopanel.html