Terugblik exclusieve en besloten online conferentie Captains of Industry

20/11/2020

Op 19 november organiseerden we voor alle Captains of Industry een exclusieve en besloten online conferentie. Via een livestream vanuit AGORA Congrescentrum gingen de Captains of Industry in gesprek met burgemeester Henry Meijdam. 

"Wat viel u het meeste op aan Lelystad bij uw aantreden?"

"Wat zijn volgens u de economische kansen waar Lelystad zich het komende decennia op moet focussen/kan onderscheiden? Wat zijn uw indrukken en verwachtingen omtrent het operationeel worden van ons vliegveld?"

Deze en meerdere vragen omtrent samenwerkingen in de stad, wonen, ruimte en mobiliteit kwamen aan bod tijdens het gesprek met burgemeester Henry Meijdam afgelopen donderdag. Helaas kon het jaarlijkse ontbijt voor de Captains of Industry op locatie dit jaar niet doorgaan. Daarom organiseerde BKL een online Captains Conferentie waarin we kennismaakten met onze interim burgemeester.

Bekijk de video-opname van de online confertentie en de foto’s om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van het gesprek.