Webinars Kansen Floriade Expo 2022

20/11/2020

De bouw van het Flevolandse paviljoen Food Forum op Floriade Expo 2022 is in volle gang. Het spectaculaire paviljoen met een groen dak op zeeniveau ligt pal naast de ingang van de Expo. De gevel van opgetilde aarde verbeeldt de vruchtbare bodem van Flevoland. Nieuwsgierig hoe het straks gaat worden? Neem alvast een kijkje met deze video-impressie.

Podium voor Flevolandse ondernemers
Floriade Expo 2022 met het thema ‘Growing Green Cities’ biedt de unieke gelegenheid om Flevoland nationaal en internationaal op de kaart te zetten en economische kansen te benutten. Niet alleen in Food Forum is Flevoland zichtbaar. Floriade wil de hele provincie laten bruisen van activiteiten. Zo verbindt Floriade aan de regio en andersom. 

Doe mee
Zo vaak gebeurt het niet: een wereldtuinbouwtentoonstelling met 2 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland in onze achtertuin. Floriade verwacht veel zakelijke bezoekers die geïnteresseerd zijn in de innovaties die getoond worden en in het uitgebreide programma met internationale conferenties of deelnemen aan handelsmissies.

Online bijeenkomsten
Floriade organiseert een aantal korte online bijeenkomsten over de kansen voor ondernemers.

Bekijk de uitnodiging