Enquête impact coronamaatregelen op Recreatie & Toerisme sector (invullen t/m woensdag 2 december)

30/11/2020

Tweede peiling impactanalyse Recreatie & Toerisme

De coronapandemie is nu zo’n driekwart jaar onderweg. De maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben in de eerste maanden van het jaar een ongekend effect gehad op de vrijetijdsindustrie in Flevoland. In een peiling die naar aanleiding hiervan is uitgevoerd bleken de effecten van de maatregelen op de bedrijfsvoering van ondernemingen in de vrijetijdsindustrie niet mals te zijn.

Na een zomerperiode waarin veel van de maatregelen enigszins werden versoepeld, worden ondernemingen in de vrijetijdsindustrie nu weer getroffen door opnieuw genomen drastische en landelijke maatregelen om een nieuwe complete lockdown te voorkomen.

Dit vervolgonderzoek gaat over welke effecten de maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben gehad op de vrijetijdsindustrie in Flevoland en welke verwachtingen ondernemers hebben voor de periode die nog komen gaat.

De enquête is bedoeld om kennis te krijgen over de huidige en verwachte economische situatie van de sector in Flevoland. Dit is van belang om beleidsmakers te voorzien van data, om zo hun plannen voor herstel en ontwikkeling van de sector op een goede wijze in te kunnen richten.

Klik hier om de impactanalyse enquête in te vullen

De enquête is digitaal en neemt ongeveer 10 – 15 minuten van je tijd in beslag.

Let op de responsetijd is maar kort: van nu tot en met woensdag 2 december 2020.