Masterclass “Werken op afstand met mensen met een afstand in Coronatijd”

03/12/2020

In de tijd waarin corona een rol speelt, wordt er van ons allen gevraagd om op een afstand te werken en daar waar mogelijk vanuit huis. Voor iedereen is dit een behoorlijke uitdaging en zeker voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mensen die vanuit de inclusieve arbeidsmarkt aan de slag zijn, hebben vaak meer begeleiding nodig en ook meer instructie. Om te voorkomen dat nu net zij als eerste aan de kant komen te staan heeft het Lelystad Akkoord een masterclass ontwikkeld waarin een aantal thema’s de revue passeren.

In een deskundig team zijn zij nagegaan welke vragen er leven en welke uitdagingen er aan de orde zijn. Vanuit dit team waren Barry Schoenmaker en Jan Boerstra (Provincie Flevoland), Erdal Ulger (UWV), Jolanda Degen en Daan Kuiper (ROC Flevoland), Margriet van Oosten (Driemension), Eric Slingerland en Marcel Dekker (Werkbedrijf Lelystad), Tim Korff (GGZ) vertegenwoordigd. Zij zullen ook deelnemen en/of bijdrage leveren aan de masterclass. 

>> Lees meer in de flyer

>> Meld je hier aan

Met vriendelijke groet,
Irene Medema
Campagnemanager Lelystad Akkoord