Aankondiging aanbesteding “Jeugdhulp 2021” Gemeente Lelystad

08/12/2020

Gemeente Lelystad heeft een Aankondiging van Opdracht gepubliceerd voor een Europese aanbestedingsprocedure voor “Jeugdhulp 2021”. Deze Aankondiging is gepubliceerd op TenderNed met kenmerk 291054.

Gemeente Lelystad heeft als wettelijke taak de zorg in te kopen. Voor de jeugdhulp 2021 is besloten dat de huidige contracten beëindigd worden voor de lokale jeugdhulp en wordt jeugdhulp opnieuw ingekocht. De ingangsdatum van de nieuwe contracten voor de lokale jeugdhulp zal 01 juli 2021 zijn.

De Jeugdhulp kent een 4-tal segmenten, te weten:

  1. Tijdelijke opvang of tijdelijke vervanging van onderwijs
  2. Langdurige dagbehandeling of -besteding
  3. Tijdelijke behandeling
  4. Langdurige begeleiding

Vooralsnog is de aankondiging slechts bedoeld om de communicatie te stroomlijnen zodat iedereen over dezelfde informatie beschikt en kan en blijft beschikken. In januari 2021 zal de definitieve aankondiging worden geplaatst met daarbij alle van belang zijn informatie en documenten. Inmiddels zijn er verschillende partijen uitgenodigd voor het participeren in een marktconsultatie.

Omdat Gemeente Lelystad graag ziet dat lokale partijen betrokken zijn in aanbestedingsprojecten, brengen zij ons als BKL deze aanbesteding onder de aandacht.

Verdere informatie is beschikbaar op TenderNed via www.tenderned.nl. Om mee te kunnen doen met een aanbesteding is een TenderNed-account nodig. Op TenderNed wordt ‘In 6 stappen inschrijven op een aanbesteding via TenderNed’ uitgelegd hoe een onderneming zich kan aanmelden of inschrijven.

Communicatie over deze aanbesteding is alleen toegestaan via TenderNed.