Online Banenmarkt Flevoland

26/01/2021

Op dinsdag 2 februari 2021 organiseert Werkbedrijf Lelystad van 10.00 tot 13.00 uur de ‘Online Banenmarkt Flevoland 2021’ op LinkedIn. Zoek je een of meer nieuwe medewerkers? Meld je dan aan en plaats jullie vacature(s).

Deze digitale Banenmarkt is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden in de vraag naar en het aanbod van actuele vacatures. Het platform is een besloten LinkedIn-groep, en dus niet voor iedereen toegankelijk.

Je kunt hier actuele vacatures plaatsen of aanverwante oproepen doen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een CV, ‘live’ pitch of sollicitatievideo.

Ook kun je rechtstreeks bij een interessante kandidaat reageren. Adviseurs en accountmanagers van WSP Regio Flevoland kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer ze een geschikte kandidaat voor je zien, zullen ze je hierop attenderen.

Groot bereik

De Online Banenmarkt Flevoland is toegankelijk voor werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Er zijn geen restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. De enige voorwaarden zijn een up-to-date LinkedIn-profiel, en een actueel CV en/of een prikkelende pitch. Daarnaast zijn werkgevers en intermediairs (uitzenders, detacheerders e.d.) uit alle sectoren van harte welkom, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van deze groep vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren.

Op 2 februari 2021 worden in meer dan 10 arbeidsmarktregio’s online banenmarkten georganiseerd, o.a. in Zwolle, Friesland, Groningen, Drenthe, Twente en Stedendriehoek. Ook daarvan kun je lid worden en daarmee het bereik van jouw vacature(s) aanzienlijk vergroten.

Word lid van de LinkedIn-groep en plaats een vacature, zo werkt het:

  • Zoek op LinkedIn de besloten groep Online Banenmarkt Flevoland 2021. Klik op de button ‘Lid worden’ (of ‘Request to join’). U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat je als lid bent toegelaten.
  • Plaats jullie vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst met vermelding van o.a. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.
  • Plaats jouw vacatures bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat je steeds de actueelste stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Zie je een kandidaat waarover je vragen hebt, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ jouw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Olaf de Lange: odl@werkbedrijflelystad.nl  │Mobiel 06-46 40 69 25 of
Eric Slingerland: esl@werkbedrijflelystad.nl │Mobiel 06-46281424