Challenge support our locals: kies voor lokaal en duurzaam

29/01/2021

Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) werkt aan een mooie en duurzame provincie Flevoland. Dat doet NMFF samen met de vele plaatselijke groepen en met provinciale groene organisaties, maar ook met voorlopers uit het bedrijfsleven en andere maatschappelijke organisaties.

In oktober van het afgelopen jaar startte NMFF met een maandelijke challenge, gericht op vier thema’s:

  • Grondstoffen (verlening duur keten, minder onbruikbaar restafval)
  • Energie (minder en schoner)
  • Voedsel (minder voedselkilometers, verspilling, eiwittransitie)
  • Vervoer (minder en schoner)

In februari staat ‘duurzaam ondernemen’ centraal. Dat gaat over support our locals: kies voor lokaal en duurzaam. Een thema dat BKL uiteraard van harte ondersteunt. We zullen hier komende week meer aandacht aan besteden.

Meer weten over de circulaire challenges? Kijk op www.ikdoemeejijook.nl