FlevoPanel Omnibus van KiekendiefPerspectief

19/02/2021

Marktonderzoekbureau Kiekendiefperspectief is 3 jaar geleden met iets nieuws begonnen: de FlevoPanel Omnibus. Dat was een geslaagd idee. In de afgelopen 3 jaar hebben verschillende organisaties er gebruik van gemaakt. Denk aan overheden, zoals provincie Flevoland en de gemeenten Almere, Dronten en Lelystad. Maar bijvoorbeeld ook Staatsbosbeheer, Lelystad Airport, City Marketing Lelystad, Kubus, Brood- & Banketbakkerij Prins en Zeilschip Bounty.

Op 11 maart wordt er weer een FlevoPanel Omnibus verstuurd. Wellicht ook interessant voor jouw organisatie om één of meerdere vragen te laten meelopen. KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 5.000 Flevolanders.

De eerstvolgende Omnibus-enquête wordt dus verstuurd op 11 maart 2021. De volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 10 juni, 9 september en 18 november 2021.

Voor vragen of interesse in de FlevoPanel Omnibus kun je (uiterlijk 9 maart) contact opnemen met Neeske Abrahamse
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783

Of kijk op www.kiekendiefperspectief.nl/flevopanel.html