Resto van Harte vraagt steun en donaties

25/02/2021

Resto VanHarte is een landelijk initiatief met lokale wortels om armoede en eenzaamheid te verlichten, en tegen te gaan. Overal in het land brengen zij mensen in beweging om zelf het heft in handen te nemen en onder de vlag van Resto VanHarte nog meer plekken te creëren waar generaties, culturen en geloven elkaar kunnen ontmoeten. De Resto's worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van vrijwilligers.

De horeca heeft het op dit moment moeilijk. Zo ook Resto VanHarte. Geen gasten, wel kosten. Om hun acties te kunnen blijven uitvoeren en er voor de Lelystedelingen te zijn, vraagt Resto VanHarte om steun. Door lid te worden van de Club van 100 en hierbij €100,- te doneren helpt je al enorm mee. Resto van Harte heeft een Anbi-status, een fiscale regeling waardoor je gift aftrekbaar is.

Lees hier hun persoonlijke oproep.

Meer informatie over Resto VanHarte of weten wat jouw bedrijf kan doen? Bel gerust of mail naar m.geerlings@restovanharte.nl 

Resto VanHarte bankrekeningnummer: NL08RABO0325399700.


Op de foto zie je de soep op de stoep-actie van Resto VanHarte