Uitnodiging verkiezingsdebat met Mark Rutte op dinsdag 2 maart

01/03/2021

Wat zijn de plannen van Mark Rutte, huidig premier en lijstrekker van de VVD voor de toekomst van ondernemers en bedrijven in Nederland? Hoe komen ondernemers deze crisis te boven? Wat kan de VVD doen om hen weer toekomstperspectief te geven? De VVD staat bovenaan in alle peilingen. Dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Deelt Rutte onze ideeën over de ondernemersagenda, het stimuleren van kansengelijkheid en inkomenszekerheid? Over investeren in duurzaamheid? Wat is zijn visie op Europa?

Op dinsdag 2 maart, van 15.00 tot 16.00 uur, zullen ondernemers, en ook de voorzitters van MKB-Nederland Ingrid Thijssen en Jacco Vonhof, met hem in debat gaan.

MKB-Nederland nodigt ondernemers van harte uit om - op veilige digitale afstand - aanwezig te zijn bij dit verkiezingsgesprek. Aanmelden kan via deze link.