Uitnodiging verkiezingsgesprek met Sigrid Kaag op maandag 1 maart

01/03/2021

Als D66 in een nieuw kabinet komt, wat gaat deze partij dan doen om het door corona zwaar getroffen midden- en kleinbedrijf overeind te houden en weer een bloeiende toekomst te geven? Hoe denkt lijsttrekker Sigrid Kaag over voor ondernemers o zo belangrijke thema’s die maar niet opgelost lijken te worden, zoals het verlagen van de regeldruk? Gaat zij zich hard maken voor een eerlijk speelveld tussen groot en klein, tussen overheid en markt, tussen platforms en mkb?

Op maandag 1 maart, van 16.15 tot 17.00 uur, zullen Jacco Vonhof en Sigrid Kaag in gesprek gaan over deze maar ook andere voor ondernemers prangende onderwerpen.

MKB-Nederland nodigt ondernemers van harte uit om - op veilige digitale afstand - aanwezig te zijn bij dit verkiezingsgesprek. Aanmelden kan via deze link.