Challenge: Dak eraf, isolatie en zonnepanelen erop!

01/03/2021

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo draag je bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik. 

Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!
Je woning beter isoleren of duurzamer maken is een uitstekende investering: je woning wordt meer waard, je bent minder kwijt aan energiekosten én je woning wordt behaaglijker. Doe daarom mee met de challenge: “Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!” Doe je mee? 

Impact challenge vorige week
Elke week trapt Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) een nieuwe challenge af, passend bij een maand-thema. In maart staat duurzaam bouwen centraal. 9 Flevolandse bedrijven namen vorige week enthousiast deel aan de challenge “Groen ondernemen? Welk bedrijf verdient jouw stem?” Deze circulaire koplopers leveren iedere dag inspanning om grondstoffen en energie te besparen. De bedrijven waarderen de steun van de NMFF te vinden om naast het harde werk via de challenge in het zonnetje gezet te worden.

Voor meer informatie kijk hier of neem contact op met Barbara Karseboom van Natuur en Milieufederatie Flevoland: b.karseboom@nmfflevoland.nl  of 0320 - 25 35 05