KernGezond biedt gratis corona sneltesten aan voor bedrijven

04/03/2021

Niet meer lang wachten op de GGD, maar de uitslag na 20 minuten. Bedrijven winnen hier kostbare tijd mee. Via de website kan je als werkgever eenvoudig een coronatest (antigeentest) aanvragen voor jezelf en medewerker(s) waarna de test kosteloos kan worden ingepland bij de teststraat op de Platinastraat in Lelystad.

KernGezond kan dit gratis aanbieden doordat de overheid een subsidie beschikbaar heeft gesteld om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun medewerkers te laten testen, als er bij de medewerkers sprake is van lichte klachten of als een medewerker in nauw contact is geweest met een besmette collega of ander persoon. Hierdoor wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en uitval door ziekte en quarantaine verminderd!

Laatjepersoneelgratistesten.nl is een initiatief van ARBO (arbodienst) in samenwerking met bedrijfsarts Koopmans én Coronasneltestnederland.nl. Deze test is goedgekeurd door het RIVM & de Nederlandse overheid en deze mogelijkheid wordt aangeboden onafhankelijk van de ARBO dienst waarbij je eventueel bent aangesloten.

Voor meer informatie kijk hier, mail naar: info@laatjepersoneelgratistesten.nl of neem contact op via: 085-0645711

KernGezond won in 2020 de BKL-inspiratieprijs. Voor meer infomatiei kijk hier