De cybertalkshow voor ondernemers

19/03/2021

Cybercrime! Wat als het toch een keer fout gaat?

De talkshow is onder leiding van presentator Ewout Genemans, bekend van ‘Verslaafd!’, ‘Bureau Burgwallen’ en ‘Bureau 040’. Experts van VNO NCW en Northwave gaan onder andere in op het belang van preventie. Ondernemer Sander de Ridder die het meemaakte komt aan het woord. Wat heeft hij ervan geleerd? De politie en het Openbaar Ministerie vertellen het verloop van het strafproces van een dader en er wordt gekekijken vanuit het perspectief wat je moet doen als het jou als ondernemer overkomt.

Maandag 22 maart 2021 van 19:30 uur tot 20:30 uur vindt de volgende editie plaats van de cybertalkshow: ‘De Ondernemer Draait Door’. Deze editie wordt live uitgezonden op vanuit Theater de Speeldoos te Baarn. Hier vind je alle informatie en kan je je aanmelden om live mee te praten. De interactieve Cybertalkshows zijn een initiatief van de gezamenlijke Platforms Veilig Ondernemen in Nederland.

Download hier de uitnodiging.