Terugblik BKL Compact koffiemoment

31/03/2021

Op dinsdag 30 maart was de eerste BKL Compact Koffiebreak, gepresenteerd vanuit de werkgroep 'Kennis en netwerken'. Tijdens deze bijeenkomst van BKL Compact gingen de aanwezige ondernemers op een laagdrempelige manier in gesprek om elkaar beter te leren kennen, zowel als persoon als hun bedrijf. De bijeenkomst werd gehost door Thom Laagkemper en Aleid Overbeek. De ondernemers gingen in 3 break-out rooms in gesprek met elkaar over de volgende vragen:

- Wat is jouw favoriete momentje op de dag?

- Doe je het werk waar je altijd al van droomde?

- Welke tip zou je aan iedereen mee willen geven?

De reacties waren enthousiast. De aanwezige ondernemers gaven aan de bijeenkomst heel leuk te vinden, graag nog een keer terug te komen en dit informele programma er zeker in te houden. We kunnen dan ook aankondigen dat we binnenkort met nieuwe data voor de Compact Koffiebreak komen. Meer weten of ook een keer aansluiten tijdens een Koffiebreak of de kwartaalbijeenkomst? Check de BKL Compact pagina. Binnenkort zullen daar ook de volgende data van de Koffiebreaks worden aangekondigd.

Ben je zelf een compacte ondernemer en wil je meedenken met één van de werkgroepen? Of heb je een vraag of aanvullende ideeën rondom de thema’s? Stuur je vraag of suggestie dan naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.