Oproep Sponsoren URBN

01/04/2021

Bedrijfskring Lelystad en EntrepreneURBN stimuleren jong ondernemen in onze stad. Steeds meer jongeren willen ondernemen of starten een project. Een mooie ontwikkeling die Bedrijfskring Lelystad een warm hart toedraagt en graag stimuleert. De ondernemersvereniging die al 45 jaar actief is in Lelystad wil jong en oud bij elkaar brengen. Ondernemers van 25 jaar of jonger kunnen al extra voordelig lid worden. Met de samenwerking met EntrepreneURBN ontstaat er een nieuwe plek waar jonge ondernemers en de ervaren leden van Bedrijfskring Lelystad elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, motiveren en verder helpen.

Silke Doorgeest, stagiaire bij URBN Village in Lelystad is verantwoordelijk voor de events die op locatie afspelen. Hier heeft zij het event ‘Meet The Creatives’ ontwikkeld. Hierbij is het doel dat jongeren gaan netwerken met vakmensen of bedrijven door middel van een bingo. Voor deze bingo zijn nog geen prijzen. ‘’Mijn vraag is of jullie het interessant zouden vinden om een samenwerking aan te gaan en een leuke prijs dat bij jullie bedrijf past te willen sponseren. Dit kan van alles zijn. U kunt hierbij denken aan; een zelfgemaakt kunstwerk, shop te goed bon, speakers, cursus/workshop en nog veel meer’’ aldus, Silke Doorgeest.

Voor meer informatie neem contact op via silke@melhillsa.com of 06-85094280.