Gratis sneltest voor bedrijven

08/04/2021

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld om werkgevers de mogelijkheid te bieden om hun medewerkers te laten testen. Hierdoor wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en uitval door ziekte en quarantaine verminderd!

Test je personeel gratis en snel!

BKL-lid KernGezond Fysiotherapie&Fitness heeft vorig jaar een samenwerking gestart met een huisarts en zijn samen een corona teststraat begonnen op de Platinastraat in Lelystad. Laatjepersoneelgratistesten.nl is een initiatief van SIC ARBO (arbodienst) in samenwerking met bedrijfsarts Koopmans én CoronasneltestNederland.nl. SIC ARBO maakt testen op het werk op een verantwoorde en veilige manier mogelijk. Dankzij de subsidie van de overheid kan dit gratis aangeboden worden aan werkgevers. Door werkgevers de mogelijkheid te bieden om hun medewerkers te laten testen, wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en uitval door ziekte en quarantaine verminderd!

Binnen 20 minuten weer veilig aan het werk
In samenwerking mét de Goed Gezond Groep worden de gecertificeerde Abbott sneltest aangeboden, waarmee jij of jouw werknemer binnen 20 minuten weten of er sprake is van een besmetting met Covid-19 en bij negatieve testuitslag direct weer aan het werk kunnen. De test is goedgekeurd door het RIVM & de Nederlandse overheid. De testen worden 7 dagen per week afgenomen op één van de 13 locaties van CoronasneltestNederland.nl én vanaf 100 testen per dag is testen op locatie ook mogelijk.

Voor meer informatie kijk hier, download de PDF of neem contact op via: info@laatjepersoneelgratistesten.nl