Online bedrijvenmarkt - Windesheim Flevoland

16/04/2021

Windesheim in Almere organiseert de online bedrijvenmarkt op 11, 18 en 20 mei.

De online bedrijvenmarkt van Windesheim in Almere is de plek waar je talentvolle studenten kunt ontmoeten. Voor hun Comakership/stage/praktijkopdracht willen studenten een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Als organisatie kun je denken aan zaken waar je tegenaan loopt of uitdagingen die je beter onderzocht wilt hebben. Windesheim studenten bijten zich graag vast in de opdracht.

Uitwisseling van kennis tussen studenten en de organisatie staat centraal: met de studenten haal je inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én je investeert in de medewerkers van de toekomst.

Voor meer informatie over de online bedrijvenmarkt klik hier.