ACDA Advies en Consultancy in samenwerking met TAF

29/04/2021

BKL-lid ACDA Advies en Consultancy BV is een financieel advieskantoor in Lelystad, dat opereert met vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Zij zijn gespecialiseerd in maatwerk, maar vinden dat klanten ook heel goed zelf weten wat zij willen. De afgelopen maand heeft ACDA een site gelanceerd waar voordelig een overlijdensrisicoverzekering afgesloten kan worden.

Uit ervaring blijkt dat vooral ondernemers een veel te lage overlijdensrisicoverzekering hebben lopen. Meestal in combinatie met de hypotheek, maar verder wordt niet gekeken. Maar wat gebeurt er als een ondernemer overlijdt? De nabestaanden ontvangen geen pensioen, en dus valt het inkomen volledig weg. Dat betekent dat studie van kinderen onbetaalbaar wordt, dat vakanties mogelijk niet meer kunnen en in het ergste geval dat er verhuisd moet worden. Oh ja, de onderneming moet ook afgewikkeld worden. Wie gaat dat betalen?

In samenwerking met TAF, de grootste levensverzekeraar van Nederland, heeft ACDA een tool ontwikkeld om zelf, zonder advies, tegen een zeer scherp tarief een verzekering af te sluiten. Dat kan tot een verzekerd bedrag van € 750.000. Je kunt kiezen uit 3 vormen; gelijkblijvend, annuïtair dalend of lineair dalend. Er wordt altijd vergeleken met de 5 labels die TAF voert.

Meer informatie over deze tool en ACDA Advies en Consultancy BV vind je hier.