Oproep Sponsoren URBN een succes

17/06/2021

Bedrijfskring Lelystad en EntrepreneURBN stimuleren jong ondernemen in onze stad. Steeds meer jongeren willen ondernemen of starten een project. Een mooie ontwikkeling die Bedrijfskring Lelystad een warm hart toedraagt en graag stimuleert.

Silke Doorgeest, stagiaire bij URBN Village in Lelystad is verantwoordelijk voor de events die op locatie afspelen. Hier heeft zij het event ‘Meet The Creatives’ ontwikkeld. Hierbij is het doel dat jongeren gaan netwerken met vakmensen of bedrijven door middel van een bingo.

Hier heeft zij in een april een sponsor oproep voor gedaan. En met succes!

Meet The Cr8tives
Wil jij gezellig mensen ontmoeten en een vette bingo spelen kom dan naar Meet The Cr8tives. Voor 10 euro krijg je 4 bingo kaarten zo maak jij extra kans op een overnachting bij het Apollo hotel of een toffe JBL speaker en nog veel meer.

Aanmelden kan hier of je kan je aanmelden bij de deur.