Genomineerden Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

18/06/2021

Marian Mulder, manager van BKL-lid MAC³PARK, is genomineerd voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2021. Gefeliciteerd!

De genomineerden die de strijd aangaan voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2021 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. De jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde, heeft na lang beraad een keuze gemaakt waarna leden van het bestuur van de vereniging de genomineerden gebeld hebben.

De genomineerden in de drie categorieën zijn:

Manager
Liesbeth Bronkhorst                           Stichting Stad & Natuur Almere
Marian Mulder                                    MAC³PARK

MKB
Carolina Riff Ollite                            Carat23 BV
Monique Ballering - van der Laan    Recht Door Zee Casemanagement B.V.
Phuong Nguyen                               Okkerse & Schop Advocaten

Zelfstandig Professional
Dorien Broerse                                  Lifestyle Fabriek
Kimberly Vonk                                   The Black Cockatoo
Liza Dehzad                                      Judica Letselschade

Verkiezingsavond
De komende periode zijn er voor de genomineerden pitchtraining, filmopnames en worden bedrijfsbezoeken ingepland. Tijdens de verkiezingsavond op 24 september a.s. zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De verkiezingen in 2020 waren geannuleerd vanwege de pandemie.

Om vrouwelijk ondernemerschap in Flevoland niet alleen onder de aandacht, maar ook in de spotlights te zetten, heeft het netwerk in 2012 een eigen verkiezing voor de Flevolandse zakenvrouw van het jaar opgezet: gezien de diversiteit van het ledenbestand van het netwerk in drie verschillende categorieën, maar met één gezamenlijk, essentieel kenmerk: het gaat in alle gevallen om zakenvrouwen met pit!