Terugblik zomerwandeling

25/06/2021

Op donderdagmiddag vond op 24 juni de netwerkwandeling plaats. Vijftien enthousiaste BKL leden wandelden mee.

De uit ‘nood’ geboren manier van netwerken was tijdens de vorige najaarseditie een groot succes. Ook tijdens deze zonnige wandeling werden er volop goede gesprekken gevoerd. Op gepaste afstand startte de tocht na een drankje vanaf Delifrance Noordersluis. Via het Woonhavenpad liep de groep twee aan twee het Hollandse Hout in. Elk kwartier wisselden de deelnemers van geprekspartner waardoor men zo veel mogelijk kennis maakte met andere ondernemers of bij kon praten met bekenden. 

Ondanks de omleiding bij de Buizerdweg en daardoor een extra 15 minuten lopen (maar dus ook extra netwerken) via de Warande was het een geslaagde bijeenkomst. Na de zomervakantie zullen wij zeker vaker netwerkwandelen!