Resto VanHarte organiseert Benefietdiner bij De Brass

15/07/2021

Resto VanHarte zet zich in om mensen via de eettafel met elkaar te verbinden en hen te leiden naar organisaties en initiatieven die hen kunnen ondersteunen. Door corona is het gevoel van eenzaamheid versterkt. Manon Geerlings: “Bijna de helft van alle inwoners van Lelystad zegt zich sociaal of emotioneel eenzaam te voelen. Daar moeten we met elkaar wat aan doen!” 

Omdat de stichting volledig afhankelijk is van fondsen en donaties organiseert Resto VanHarte op 18 oktober a.s. een Benefietdiner bij de Brass in Lelystad. Door voor € 75,-- een ticket te kopen voor het Benefietdiner krijgt u een heerlijk 3-gangendiner met drankjes en een gratis lot voor de loterij, maar vooral een bijzondere en gezellige avond, met live-muziek, bij De Brass. Ook kunt u lid worden van de Club van 100.  Met uw donatie van € 100,-- komt u op het grote hart in het restaurant te staan. U blijft bovendien op de hoogte van de acties en u wordt genoemd op social media. Donaties (fiscaal aftrekbaar) worden omgezet in activiteiten die leiden naar mooie ontmoetingen.

Wilt u Resto VanHarte Lelystad op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact op met Manon Geerlings van Resto VanHarte, via m.geerlings@restovanharte.nl

Download hier de flyer voor het Benefietdiner op 18 oktober a.s..