Webinar ‘Werknemers met geldzorgen’

26/08/2021

Als een werknemer geldproblemen heeft, dan heeft dat ook gevolgen voor de werkgever. Denk bijvoorbeeld aan meer ziekteverzuim of aan het afnemen van de productiviteit en motivatie bij de werknemer. Gemeente Lelystad organiseert een aantal webinars over armoede en schulden. Een van deze webinars is speciaal voor werkgevers en gaat over hoe je werknemers met geldzorgen kunt helpen.

Het webinar ‘Werknemers met geldzorgen’ wordt gegeven op dinsdag 28 september 2021 van 9.30 tot 11.00 uur.

Waar gaat het over?

  • Wat doen geldzorgen met een werknemer?
  • Welke hulp is er voor werknemers met geldproblemen?
  • Hoe kun je als werkgever de werknemer helpen?

Dit webinar is interessant voor o.a. werkgevers, HRM medewerkers, schuldhulpverleners, medewerkers sociaal wijkteams en/of welzijnsorganisaties. Tijdens een webinar kun je (in breakout rooms) met andere deelnemers in gesprek en kun je ervaringen delen.

Al alert en actief?
Zijn jullie als werkgever in Lelystad al alert en betrokken bij de geldzorgen van jullie werknemers? Ze nemen graag een paar minuten de tijd om je in het webinar te interviewen over jullie aanpak. Als je hieraan mee wilt werken, mail dan naar wilma.kuiper@stimulansz.nl of bel haar via 06 170 72 990.

Aanmelden webinar
Aanmelden kan via de website van de gemeente.