FlevoPanel Omnibus september 2021 van KiekendiefPerspectief

03/09/2021

Op 16 september verstuurt marktonderzoekbureau KiekendiefPerspectief weer een FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 6.000 Flevolanders.

Heb je een onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een uitgebreid marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en wellicht beperkt budget voor onderzoek? In de FlevoPanel Omnibus kun je bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een communicatie-uiting vindt (concept-/pre-test), wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

Interesse in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan uiterlijk 14 september contact op met Neeske Abrahamse.
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783