Testweek nieuwe BKL app... Almost there!

09/09/2021

Deze week wordt de gebruikersversie van de BKL app getest door het geselecteerde testpanel van BKL leden:

Samen met bestuurslid Astrid Huitema en directeur Sandra Kamp en onder leiding van projectmanager Jordy van der Ven ging het gemêleerde gezelschap afgelopen maandag aan de slag bij Bureau Toomba.

Een chatbericht sturen, aan- en afmelden voor een evenement, het toevoegen en wijzigen van gegevens en het maken van een leuke profielfoto. Deze en andere functionaliteiten werden onder de loep genomen door de kritische testers. Met een heerlijke verse broodjeslunch van Délifrance.

Na deze testweek verzamelen we alle feedback ingedeeld in drie categorieën: bugs (punten die niet correct werken met de verwachting van de uitvoering), feedback binnen de scope en mogelijke nieuwe features voor nu of in de toekomst. Op naar de volgende stap!