Draag een talent of bedrijf voor Leerwerkverkiezing Lelystad

23/09/2021

Dit najaar organiseert Lelystad Akkoord de Leerwerkverkiezing Lelystad. Deze verkiezing is een begrip in Lelystad en heeft al veel mooie talenten en leerwerkbedrijven een gezicht gegeven. De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven, maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de inzet van uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd.

Draag een talent of bedrijf voor
Iedereen mag en kan een talent of een leerwerkbedrijf voordragen voor de titel Beste Talent of Beste Leerwerkbedrijf. De leerwerkbedrijven moeten met hun bedrijf gevestigd zijn in Lelystad en op inspirerende wijze kansen bieden om te leren tijdens het werk door het aanbieden van een podium, werkervaringsplaats van leerwerkbaan. Talenten hebben een leeftijd tussen de 18 en 65 jaar en wonen in Lelystad

Voordragen kan tot en met 4 oktober 2021 via www.lelystadakkoord.nl/leerwerkverkiezing-2021.

Uit alle voordrachten selecteert de jury per categorie drie genomineerden. Deze in totaal zes genomineerden worden eind oktober uitgebreid bekendgemaakt en gepresenteerd via de communicatiekanalen van Lelystad Akkoord. Tijdens de Leerwerkverkiezing op 4 november a.s. wordt bekend wie met de titel Beste Leerwerkbedrijf en Beste Talent naar huis gaat. De jury maakt dan de winnaar bekend per categorie. De Leerwerkverkiezing wordt gehouden bij Werkbedrijf Lelystad.