Jaarlijks gala Bedrijfskring Lelystad gaat door in januari

24/09/2021

Op de tweede zaterdag van januari organiseert Bedrijfskring Lelystad elk jaar het traditionele BKL Gala. Door de coronamaatregelen kon het gala afgelopen januari niet live plaatsvinden. Intussen zijn de omstandigheden veranderd. Voor de komende editie heeft het bestuur van Bedrijfskring Lelystad daarom de mogelijkheden doorgenomen en is de knoop doorgehakt: het BKL Gala in januari 2022 gaat door!

Over de exacte vorm en invulling zijn we inmiddels achter de schermen druk in overleg. De datum van hét ondernemersfeest van Lelystad staat al wel gepland en wel op zaterdag 8 januari 2022. Dus save the date!

Het BKL Gala is de bruisende start van een nieuw bedrijvig jaar en is altijd uitverkocht. Het is tevens het moment waarop de best presterende Lelystadse ondernemingen de BKL Trofee en BKL Award krijgen uitgereikt. De ondernemers kunnen genieten van een divers programma en met elkaar het ondernemersjaar inluiden.