Flevolandse Zakenvrouwen winnaars verkiezingen 2021

28/09/2021

Liesbeth Bronkhorst, Phuong Nguyen en Dorien Broerse verkozen tot Flevolandse Zakenvrouwen van het Jaar 2021

Dorien Broerse wint publieksprijs

Een jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde, heeft Liesbeth Bronkhorst van Stichting Stad & Natuur Almere aangewezen als Flevolandse Zakenvrouw in de categorie Manager van het jaar 2021 Phuong Nguyen van Okkerse & Schop Advocaten werd de winnares in de categorie MKB en Dorien Broerse van The Next Chapter in de categorie ZP / eenmanszaak. 

Publieksprijs

Ook de leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen die tijdens de verkiezingsavond in Center Parcs De Eemhof aanwezig waren, mochten een winnares aanwijzen Dorien Broerse van The Next Chapter ging er uiteindelijk met de publieksprijs vandoor.

Acht genomineerden

In de categorieën MKB en ZP / eenmanszaak waren er beide drie genomineerden en in de categorie Manager twee. De acht genomineerden hebben in de aanloop naar de verkiezingsavond een intensief traject doorlopen met pitchtrainingen, interviews en bedrijfsbezoeken. Tijdens de verkiezingsavond gaf de pitch die de zakenvrouwen moesten geven, de uiteindelijke doorslag voor de keuze van de jury. De jury bestaat naast Gerrit Jan Gorter uit Willeke Waller, Margret Huisman en Mariët Heestermans.

Sinds 2008

De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen om vrouwen zichtbaar een podium te geven. In de afgelopen dertien jaar, de vereniging is opgericht in 2008, is de organisatie van de jaarlijkse verkiezing uitgegroeid tot een netwerk van ondernemende vrouwen waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd. Inmiddels zijn er 140 leden en is er een grote schare volgers op social media. Duovoorzitter Marcia Richardson: “Onze missie is door verbinding zakelijk zichtbaar worden om professioneel te groeien. Daartoe organiseren we verschillende activiteiten.”

Fotograaf: Fred Rotgans