Terugblik inspiratiesessie Vitaliteit op het Werk

30/09/2021

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek organiseerden Sportbedrijf Lelystad en Bedrijfskring Lelystad samen de inspiratiesessie Vitaliteit op het Werk in Sportcentrum De Koploper.

Het welkkomstwoord werd mede gehouden door wethouder Jack Schoone van Gemeente Lelystad. Hij vertelde waarom sport en vitaliteit juist in onze stad zo belangrijk is. Vervolgens gaf manager Sport en vitaliteit Sportbedrijf Lelystad Bas Bokkes informatie over de lokale activiteiten tijdens deze nationale sportweek, waarin Lelystad een van de vijf host cities was.

Toen was het tijd voor NOC*NSF ambassadeur en hockeyer Tim Jenniskens. Hij won in 2012 een zilveren olympisch medaille en werd meerdere malen Nederlands kampioen. Hij nam ons mee in zijn voorbereiding naar de Olympische Spelen in Londen, een tijd die niet altijd even makkelijk was. Matthijs van Kampen, gaf namens de Hersenstichting een presentatie over de populaire app ‘Ommetje’ en de praktijkverhalen van lokale ondernemers werden gedeeld door Wendy Knoppers van mth Lelystad en Thierry Kreuze en Lesley Van Willigen van iClicks. Het was met recht een inspirerende sessie, waarin veel vragen werden gesteld door de aanwezige ondernemers en tips en ideeën werden uitgewisseld.

Naderhand kon men tijdens de netwerborrel nog een eigen smoothie fietsen, gesponsord door MySmoothiefiets. Onder genot van – uiteraard – gezonde hapjes van Délifrance Lelystad. De cadeaus voor de sprekers waren van Man met de Baard, een prachtig koffie- en theepakket uit Lelystad.

Dank Sportbedrijf Lelystad voor de ontvangst en de goede samenwerking!

Bekijk hier de foto's