Bedrijfskring Lelystad zoekt nieuwe leden

01/10/2021

BKL wil een zo waardevol mogelijk netwerk zijn en daarom willen we ons netwerk verder uitbreiden met nieuwe leden. Voorzitter Dirk Jan Verdoorn vertelde op Omroep Flevoland over onze ambities. Bekijk hier het interview:

Als ondernemersvereniging zetten we ons in voor belangenbehartiging van de ondernemers in Lelystad om zo een gezond ondernemersklimaat te stimuleren in onze stad en daarbuiten. We werken aan lokaal inkopen en zijn met tal van ontwikkelingen bezig op gebied van netwerken en kennis delen. Zoals de speciale BKL app voor leden en we zijn volop actief op social media.

Nieuwsgierig naar onze verschillende lidmaatschappen en bijvoorbeeld het jonge ondernemerstarief? Check onze BKL lidmaatschappen.

Ben je al lid? Help dan mee met het laten groeien van ons ondernemersnetwerk. Kijk rond in je eigen netwerk welke collega-ondernemer je kunt uitnodigen om ook lid te worden van onze vereniging. Check de ledenwerfactie waarmee je waardebonnen kunt verdienen.