De Week van de Veiligheid 2021

11/10/2021

Van maandag 11 oktober t/m zaterdag 16 oktober is de Week van de Veiligheid. De Week van de Veiligheid is een initiatief van en door ondernemers. In deze week wordt aandacht besteed aan de 
mogelijkheden voor ondernemers om criminaliteit te voorkomen en (medewerkers) meer alert en weerbaar te maken. Ondernemers en gemeenten organiseren activiteiten voor andere ondernemers, bedrijven, medewerkers en inwoners.

Welke activiteiten zijn er?

Speciaal voor ondernemers is er iedere avond een talkshow over het thema van de dag. De talkshow is onder leiding van presentator Ewout Genemans. Tijdens deze avond krijg je veel informatie en
praktische tips. De uitzending start om 19.30 uur en is terug te kijken wanneer je wilt. Houd de website www.maakhetzeniettemakkelijk.nl in de gaten voor meer informatie.

De volgende thema’s worden tijdens de Week van de Veiligheid behandeld: 

Maandag 11 oktober: Cyber en digitale veiligheid
Dinsdag 12 oktober: Overvallen
Woensdag 13 oktober: Ondermijning
Donderdag 14 oktober: Geweld

Veiligheidsmarkt op het Stadhuisplein - 16 oktober 2021

Op zaterdag 16 oktober 2021 sluit Gemeente Lelystad de Week van de Veiligheid af met een Veiligheidsmarkt op het Stadhuisplein en in het stadhuis. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten die te maken hebben met Veiligheid. Op het Stadhuisplein staan verschillende auto’s/ motoren van de politie, brandweer en stadstoezicht. Kinderen kunnen op de foto met Harm Alarm en er is een springkussen. Binnen is een nagemaakt drugslaboratorium en geeft de politie workshops over veilig pinnen, internetoplichting en babbeltrucs. 

Meer weten: www.lelystad.nl/veiligheidsmarkt