Uitnodiging Dag van de Ondernemer - vrijdag 19 november

15/11/2021

Speciaal voor alle Lelystadse ondernemers organiseert Gemeente Lelystad een online evenement. Als blijk van waardering voor jullie harde werken, jullie tomeloze inzet. Ondernemers zijn het kloppende hart van onze stad. Tijdens dit evenement zal Adam Elzakalai, Wethouder Economische Zaken van de gelegenheid gebruikmaken om jullie te bedanken en tijdens een korte speech ingaan op het belang van jullie ondernemers voor de stad. 

Daarna is het tijd voor Mark Tuitert, olympisch schaatskampioen, ondernemer en schrijver van de bestseller DRIVE. Hij zal een presentatie geven over het trainen van een stoïcijnse mindset. Mark gebruikt al 20 jaar de principes van stoïcijnse filosofen om het hoofd te bieden aan de immense druk van topsport en de grote uitdagingen van een ondernemer. Ook tijdens zijn olympische gouden race op de 1.500 meter!

Gratis digitiaal boek 'Drive' 
Alle deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van DRIVE. In deze bestseller legt Mark in tien praktische lessen uit hoe je voor iedere situatie een stoïcijnse mindset kunt trainen. 

Het evenement is op 19 november a.s. van 16:00 uur tot 18:00 uur. Meld je aan via deze link: Aanmelding Dag van de Ondernemer. Vul het formulier in, dan krijg je een linkje waarmee je kunt inloggen.